H. Daugbjerg A/S är Skandinaviens största återförsäljare av fabriksnya, originaltillverkade turboladdare. Med fler än 5000 turboladdare i eget lager kan vi leverera exakt rätt turboladdare åt dig. Vi levererar överallt i Skandinavien. Antingen samma eller nästa dag.

För oss är det viktigaste elementet i leveransen av en turboladdare vår egen service. För att erbjuda bästa möjliga service åt våra kunder så sätter vi våra största tillgångar i spel – och det är våra anställda och alla våra data.

Vår kunniga och kompetenta personal hjälper och vägleder alltid våra kunder när de behöver hjälp att identifiera en produkt eller lösa ett tekniskt problem.

Med våra data ser vi till att du får exakt rätt turboladdare och presenteras med all nödvändig information som exempelvis servicebulletiner.

Vi utvecklar ständigt vårt produktsortiment. Utöver turboladdare har du som kund även tillgång till absolut nödvändiga tillbehörsprodukter. Tillbehörsprodukterna består i huvudsak av ett komplett utbud av monteringssatser och oljeinloppsrör.

H. Daugbjerg A/S är officiell distributör av turboladdare som utvecklas och tillverkas av alla OEM-tillverkare av turboladdare för bilfabriker.

Företagets första distributörstilldelning skedde 1974 av Garrett som är världens största tillverkare av turboladdare.